Referenties

Artistiek – Bart van Bekhoven


"Wij zijn al meerdere jaren een trouwe exposant. De Excellent Beurs heeft al meerdere opdrachten en goede contacten opgeleverd. Voor ons is het woon- en lifestyle evenement op hoog niveau met een zeer goed publiek. Naar onze mening blijft de kwaliteit iedere editie nog steeds stijgen."


  

Sennah Studio –  Interieurontwerper Francois Hannes


"De Excellent Beurs is een uitstekende beurs. Alle deelnemers hadden hun presentatie goed voor elkaar, waardoor er een kwalitatief hoge beurs ontstond. Daarnaast sprak de flexibele houding van de organisatie me erg aan. We hebben gekozen voor de Excellent Beurs omdat het landelijk gericht is. Ook de locatie, Ahoy Rotterdam, sprak me erg aan. Tijdens de Excellent Beurs presenteerde we een aantal primeurs. Zo werd onder andere mijn interieur inspiratieboek ‘Francois Hannes, Interior One’ gepresenteerd en de Orchid Twister, een interieuraccessoire waarin je op een originele wijze orchideeën en andere planten kunt plaatsen. Na de beurs heb ik veel positieve reacties gekregen op onze kleurrijke presentatie tijdens de beurs waarin we natuur en interieurelementen met elkaar lieten samensmelten."


  

Griwaplan AG – Audrey Driessen


"De Excellent Beurs hebben we ervaren als een innoverend woon- en lifestyle evenement dat goed aansluit op onze doelgroep. We hebben een succesvolle beurs gedraaid waarin we Griwaplan AG en Grindelwald uitstekend hebben kunnen promoten. Dit jaar zijn we zeker weer aanwezig om dit verder uit te bouwen!"


  

B-TOO - Siegfried Mulder


"Tijdens de Excellent Beurs hebben wij een designwoning ingericht en gebouwd. Tijdens de beurs hebben we laten zien dat we voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers werken, waarbij we zowel het ontwerp van de interieurs als ook de realisatie ervan volledig voor hen verzorgen. De beurs was uitermate goed georganiseerd. Er waren veel bezoekers en de sfeer was zéér aangenaam. De grote opkomst van de gerichte doelgroep van ondernemers en luxekenners heeft ons een aantal concrete leads opgeleverd."


  

Interieurarchitect Remy Meijers

"Alle dagen was onze designwoning druk bezet met potentiële nieuwe opdrachtgevers en bijzondere bezoekers. Ik vond het hele proces een bijzondere ervaring. Van de prettige samenwerking met de partners en de organisatie tot het eindresultaat van de prachtige designwoning waarin mijn ontwerpvisie 100% naar voren komt."


  

Wolterinck Laren – interieurarchitect Marcel Wolterinck"Wij kijken zeer positief terug op deelname aan de Eindhovense en Rotterdamse editie van de Excellent Beurs. Er was geďnteresseerd publiek, er stonden mooie stands en er heerste een prettige sfeer. Deelname heeft ons veel goeds gebracht: mooie reacties, veel interesse voor alle facetten van ons werk en een paar interessante afspraken!"


  

ERIC KANT contemporary design – interieurarchitect Eric Kant

"Tijdens de Excellent Beurs hebben wij onze interieurontwerpen gepresenteerd aan de bezoekers. Deze beurs is de enige woon- en lifestylebeurs op hoogstaand niveau in Nederland, daarom kozen wij ervoor om hieraan deel te nemen, met succes. We hebben veel positieve reacties gekregen."Boley exclusieve openhaarden – Niels Boley

"Tijdens de Excellent Beurs presenteren we jaarlijks exclusieve haarden van het merk Boley. We hebben voor de Excellent Beurs gekozen, omdat dit een persoonlijke beurs is waar we veel nieuwe contacten leggen maar ook bestaande relaties kunnen uitnodigen. Deze beurs is op hoog niveau, dit sluit goed aan bij ons bedrijf. We zien de beurs ieder jaar vooruit gaan, door bijvoorbeeld het aantrekken van architecten met designwoningen. Onze resultaten en reacties zijn dan ook ieder jaar weer positief.”
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en win!

Blijf iedere week op de hoogte van het laatste woonnieuws, trends, exclusieve
designartikelen, exposities én over alle ontwikkelingen rondom de Excellent Beurs.