Highlights overzicht

GER VOS, SOCIETY ZANGER ÉN ENTERTAINER VAN WERELDFORMAAT

Ger Vos, geboren in Rotterdam, woont al 33 jaar in Brielle. Reist de hele wereld rond als society zanger én zakenman en treedt op met de top van de muzikale entertainmentindustrie. Gelooft in "Wie goed doet, goed ontmoet”.
 

Ger Vos kom je in Nederland niet vaak tegen op affiches bij theaters en concertzalen. Zijn werkterrein ligt voornamelijk in het buitenland zoals Azië, Monaco, Oostenrijk, Marbella, Zwitserland en binnenkort Jakarta. Eén keer per jaar, dit jaar op 27 november a.s., geeft Ger een groot concert in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam onder begeleiding van het orkest van Guido’s Orchestra, bekend van dé Symphonica in Rosso concerten met onder andere Diana Ross, Lionel Richie en natuurlijk Marco Borsato.

Ger heeft zijn carričre te danken aan een combinatie van zijn zangkwaliteiten en zijn ondernemersgeest. ‘Door mijn zangcarričre te combineren met ondernemen, kan ik in samenwerking met mijn eigen team de opdrachtgevers precies bieden wat zij graag willen. Mijn vaste overtuiging is dat je met delen en samenwerken tot de beste resultaten komt.’

BRIELLE

Ondanks zijn wereldwijde succes heeft Ger zijn huis aan de Brielse haven nooit ingeruild voor een villa ergens op de wereld. ‘Altijd als ik Brielle binnenkom, ben ik weer blij dat ik thuis ben. Ik hou van het Brielse sfeertje en voel me gelukkig als ik op mijn Vespa in het zonnetje door Brielle rijd. Ik besef heel goed dat het fantastisch is wat ik kan doen. Ik heb mijn jeugddromen verwezenlijkt. De onbegrensde mogelijkheden zitten in mezelf.’ Ambities? Daar ben ik niet mee bezig. Ik streef naar een gezond en gelukkig leven met alleen maar lieve mensen om me heen. Gezond blijven en genieten van het leven is het allerbelangrijkste.

DE KENNISSENCLUB

Ger is mede-oprichter en bedenker van een van de meest vooraanstaande businessclubs, de Kennissenclub. Het logo is een vosje. Ieder lid ontvangt een gouden vosje om te benadrukken dat ieder lid bijzonder is. Door zakendoen te combineren met muziek, kan ik nog steeds kwaliteit uitbrengen. Ik hou van het ouderwetse volle geluid en werk daarom ook alleen met mijn eigen mensen. Dat kost geld maar de kwaliteit blijft gewaarborgd.

WAT MIJN OPTREDENS ZO UNIEK MAKEN?

Geen idee! Ik ben gewoon wie ik ben en laat het altijd maar gebeuren. We nemen het moment en er gebeurt altijd wel iets bijzonders, als je er maar voor open staat en het moment ziet en durft te pakken. Ik ben dan ook multimiljonair in mooie momenten!

Ger Vos moet je beleven! Website: www.gervos.com


Marco Tabak Create Handmade

Unique, natural, bright like you are. Dat zijn de Treepod meubels van Marco Tabak Create Handmade. Elk meubelstuk is een uniek en goed toepasbaar kunststuk, handgemaakt van verantwoorde houtsoorten in combinatie met extreem moderne materialen. Marco Tabak is een Zaanse meubeldesigner en -maker die op het Overijsselse platteland inspiratie opdoet voor zijn modern vormgegeven meubels. Hier maakt hij Handmade Dutch Design in beperkte oplage. Elk Treepodmeubel voorziet hij daarom van een uniek serienummer.

Marco Tabak bezit een groot vakmanschap en heeft een fijne neus voor stijl, kleur en prachtige grondstoffen. Niet voor niets is zijn slogan: Changing wood into Handmade Dutch Design.

BREELAND ROTTERDAM

Ook dit jaar zijn er weer verschillende adembenemende auto's aanwezig op de EXCELLENT beurs in Ahoy Rotterdam. Breeland Rotterdam exposeert dit jaar met de nieuwe Range Rovers en Jaguar. Benieuwd naar Breeland? Neem dan een kijkje hier.
CinemaDream | Home Cinema Specialist

CinemaDream Home Cinema Specialist is begrip voor film-en muziekliefhebbers. Wij zijn een specialistisch bedrijf in het (turn-key) realiseren van privé-bioscopen. Onze doelen zijn om onze klanten de ultieme beleving te garanderen en films en muziek te laten beleven zoals ze door de makers bedoeld zijn. Bij CinemaDream staat de emotie en beleving als product voorop. De door ons met veel aandacht samengestelde hoogwaardige systemen, waarbij aan dacht voor detail zorgen voor het ultieme eindresultaat.

CinemaDream is de enige THX gecertificeerde professional op dit gebied in Nederland. Deze THX certificering CinemaDream Home Cinema Specialist is begrip voor film-en muziekliefhebbers. Wij zijn een specialistisch bedrijf in het (turn-key) realiseren van privé-bioscopen. Onze doelen zijn om onze klanten de ultieme beleving te garanderen en films en muziek te laten beleven zoals ze door de makers bedoeld zijn. Bij CinemaDream staat de emotie en beleving als product voorop. De door ons met veel aandacht samengestelde hoogwaardige systemen, waarbij aan dacht voor detail zorgen voor het ultieme eindresultaat.

CinemaDream is de enige THX gecertificeerde professional op dit gebied in Nederland. Deze THX certificering geeft u de zekerheid dat wij altijd "state of the art" technieken inzetten bij het realiseren van uw thuisbioscoop. Het THX keurmerk is voor u een garantie dat u bij ons in goede handen bent. Heeft u een vraag; wilt u meer informatie over onze diensten en wilt u een vrijblijvende demonstratie in ons Experience Center? Stuur ons dan een berichtje via onze home page of via het contactformulier.

Salonč Della Moda verzorgt dit jaar de modeshows.

Het befaamde Salonč Della Moda, het grote, innovatieve fashion platform van Rotterdam, verzorgt elke beursdag tweemaal een spetterende modeshow. Jonge talenten, internationale designers en ervaren createurs tonen hun oogstrelende creaties en vermaken het publiek met entertainment van een hoog niveau. Salonč Della Moda is ontstaan uit het creatieve brein van oprichter Jerry Luxenburg. Innovatie, vakmanschap, design, entertainment, ontluikend talent en fashion zijn zaken die samenvloeien tijdens de spetterende Fashion shows op de EXCELLENT woonbeurs.
De volgende designers kunt u bewonderen tijdens de EXCELLENT woonbeurs.

Laura Blogogee (Nederland)
Jelena Dimitrijevic (Servië)
Melanie Creation (Congo)
Caroline Bouvier (Frankrijk)
MoMi-Ko (Polen)
Marina Klimchuk (Oekraďne)
Katja Drovossekova
Josh Santana (Brazilië)
Swinda van Dijk (Nederland)
Ivan Donev (Italië)

GASSAN Diamonds komt met ROLEX naar Rotterdam

GASSAN Diamonds, van oudsher een familiebedrijf, is gevestigd in de oude stoom diamantslijperij in het historisch centrum van Amsterdam. Elk jaar ontvangt GASSAN Diamonds meer dan 400.000 toeristen in de historische diamantslijperij. Dit jaar hoeft u niet naar Amsterdam maar kunt u de sieraden en horloges op de EXCELLENT woonbeurs bewonderen.Bart van Wijk presenteert ruime designpaviljoen op EXCELLENT woonbeurs

Op de EXCELLENT woonbeurs in Rotterdam Ahoy presenteert Bart van Wijk samen met verschillende hoog aangeschreven bedrijven een bijzondere designpaviljoen. Over het algemeen is de ontwerpstijl van Bart van Wijk vrij strak te kwalificeren, maar klassiek met een moderne touch past ook bij de Belgische ontwerper. Een sterke architectonische opbouw voorzien van mooie aslijnen en doorzichten komen vaak terug in zijn werk. Van Wijk gaat net een stap verder met ontwerpen door plannen met een ziel te creëren.

NEWstairs

Bent u op zoek naar een traprenovatie of-bekleding? NEWstairs biedt uitkomst bij iedere trap, of dit nu een open, houten of betonnen trap is. Sinds jaar en dan zijn wij specialist in het bekleden van betonnen en het renoveren van houten trappen. Uw trap, ons vak! NEWstairs biedt een uitgebreid kleurenpalet en daarnaast een exclusief aanbod in leuningen, balustrades, veiligheidsprofielen en trapmodellen. Het is bovendien mogelijk om uw hal-of overloopvloer te voorzien van dezelfde nieuwe kleur als uw trap. En heeft u wel eens gedacht aan ledverlichting in uw treden voor extra sfeer en veiligheid? Maak uw trap met onze Newstairs trapconfigurator. Kies de tredekleur en laat uw inspireren door de fotogalerij onderaan de pagina.

Gervi

Vanaf het begin koos Gervi bewust en selectief voor bekende wellnessmerken. In 1985 bracht Gervi de eerste HotSpring Spa naar België en pionierde zo op de Belgische markt. Op dat moment was het idee om een bad in de tuin te hebben nog heel nieuw. Daarom legde Gervi een tuin aan met baden om klanten de mogelijkheid te bieden de spa´s te ontdekken en te testen. Het exclusieve wellness aanbod was compleet met de Duitse sauna´s en stoombaden van KLAFS.


Pieters, Koken, Keuken, Wonen

De eeuwenoude Nieuwkerk in het historisch centrum van Dordrecht kreeg een unieke nieuwe functie als showroom van Pieters voor Koken en Wonen. Op deze prachtige locatie vindt u een al even boeiende collectie moderne en klassieke woninginrichting. In de Nieuwkerk vindt u ook een uitgebreide keuze in pannen, serviezen, glaswerk, bestek en cadeauartikelen van gerenommeerde merken en een ruime sortering koffie/espressomachines. Ook voor de complete inrichting van uw woning kunt u bij Pieters terecht. Kasten en meubels worden volledig naar uw wensen gemaakt . Verder hebben we een grote collectie verlichting , wandbekleding en woondecoraties.

Pianore

Genieten van muziek kan iedereen. Of je nu luistert naar muziek of zelf op een instrument speelt. In ons zijn veel mensen die  op hun eigen manier genieten van een vorm van muziek maken.

 

Met Pianore – Play your passion brengen we het genieten van muziek maken dichtbij. Muziek maken is meer dan alleen noten spelen. Met het maken van muziek door het bespelen van een instrument breng je de luisteraar in vervoering. De piano en de vleugel zijn daar een prachtig instrument voor. Het aanraken van de toetsen brengt leven in je omgeving en je fantasie gaat met je op de loop. Wat is er mooier om verschillende instrumenten te vergelijken en de piano of vleugel te vinden die met jou op reis gaat om je muzikale grenzen op te zoeken en te verleggen.

 

De mogelijkheden zijn onbegrensd als je muziekmaatjes hebt die je vergezellen op jouw muzikale ontdekkingsreis. In onze Music &Art Gallery bieden wij je de inspiratie om jouw muzikale reis te starten. Dat maakt Pianore "more than just a piano”.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en win!

Blijf iedere week op de hoogte van het laatste woonnieuws, trends, exclusieve
designartikelen, exposities én over alle ontwikkelingen rondom de Excellent Beurs.