Highlights overzicht

BREELAND ROTTERDAM

Ook dit jaar zijn er weer verschillende adembenemende auto's aanwezig op de EXCELLENT beurs in Ahoy Rotterdam. Breeland Rotterdam exposeert dit jaar met de nieuwe Range Rovers en Jaguar. Benieuwd naar Breeland? Neem dan een kijkje hier.

CinemaDream | Home Cinema Specialist

Het doel van CinemaDream is om zijn klanten de ultieme beleving te garanderen en films en muziek te laten beleven zoals ze door de makers bedoeld zijn. Bij CinemaDream staat de emotie en beleving als product voorop. De door ons met veel aandacht samengestelde hoogwaardige systemen, waarbij aandacht voor detail zorgen voor het ultieme eindresultaat.

CinemaDream is de enige THX gecertificeerde professional op dit gebied in Nederland. Deze THX certificering geeft u de zekerheid dat zij altijd "state of the art" technieken inzetten bij het realiseren van uw thuisbioscoop. Het THX keurmerk is voor u een garantie dat u CinemaDream in goede handen bent. Heeft u een vraag; wilt u meer informatie over alle diensten en wilt u een vrijblijvende demonstratie in de experience center? Neem dan nu contact op via https://cinemadream.nl . Salonè Della Moda verzorgt dit jaar de modeshows.

Het befaamde Salonè Della Moda, het grote, innovatieve fashion platform van Rotterdam, verzorgt elke beursdag driemaal een spetterende modeshow. Jonge talenten, internationale designers en ervaren createurs tonen hun oogstrelende creaties en vermaken het publiek met entertainment van een hoog niveau. Salonè Della Moda is ontstaan uit het creatieve brein van oprichter Jerry Luxenburg. Innovatie, vakmanschap, design, entertainment, ontluikend talent en fashion zijn zaken die samenvloeien tijdens de spetterende Fashion shows op de EXCELLENT woonbeurs.

GASSAN Diamonds komt met ROLEX naar Rotterdam

GASSAN Diamonds, van oudsher een familiebedrijf, is gevestigd in de oude stoom diamantslijperij in het historisch centrum van Amsterdam. Elk jaar ontvangt GASSAN Diamonds meer dan 400.000 toeristen in de historische diamantslijperij. Dit jaar hoeft u niet naar Amsterdam maar kunt u de sieraden en horloges op de EXCELLENT woonbeurs bewonderen.


Bart van Wijk presenteert ruime designpaviljoen op EXCELLENT woonbeurs

Op de EXCELLENT woonbeurs in Rotterdam Ahoy presenteert Bart van Wijk samen met verschillende hoog aangeschreven bedrijven een bijzondere designpaviljoen. Over het algemeen is de ontwerpstijl van Bart van Wijk vrij strak te kwalificeren, maar klassiek met een moderne touch past ook bij de Belgische ontwerper. Een sterke architectonische opbouw voorzien van mooie aslijnen en doorzichten komen vaak terug in zijn werk. Van Wijk gaat net een stap verder met ontwerpen door plannen met een ziel te creëren.

NEWstairs

Bent u op zoek naar een traprenovatie of-bekleding? NEWstairs biedt uitkomst bij iedere trap, of dit nu een open, houten of betonnen trap is. Sinds jaar en dan zijn wij specialist in het bekleden van betonnen en het renoveren van houten trappen. Uw trap, ons vak! NEWstairs biedt een uitgebreid kleurenpalet en daarnaast een exclusief aanbod in leuningen, balustrades, veiligheidsprofielen en trapmodellen. Het is bovendien mogelijk om uw hal-of overloopvloer te voorzien van dezelfde nieuwe kleur als uw trap. En heeft u wel eens gedacht aan ledverlichting in uw treden voor extra sfeer en veiligheid? Maak uw trap met onze Newstairs trapconfigurator. Kies de tredekleur en laat uw inspireren door de fotogalerij onderaan de pagina.

Gervi

Vanaf het begin koos Gervi bewust en selectief voor bekende wellnessmerken. In 1985 bracht Gervi de eerste HotSpring Spa naar België en pionierde zo op de Belgische markt. Op dat moment was het idee om een bad in de tuin te hebben nog heel nieuw. Daarom legde Gervi een tuin aan met baden om klanten de mogelijkheid te bieden de spa´s te ontdekken en te testen. Het exclusieve wellness aanbod was compleet met de Duitse sauna´s en stoombaden van KLAFS.

Pieters, Koken, Keuken, Wonen

De eeuwenoude Nieuwkerk in het historisch centrum van Dordrecht kreeg een unieke nieuwe functie als showroom van Pieters voor Koken en Wonen. Op deze prachtige locatie vindt u een al even boeiende collectie moderne en klassieke woninginrichting. In de Nieuwkerk vindt u ook een uitgebreide keuze in pannen, serviezen, glaswerk, bestek en cadeauartikelen van gerenommeerde merken en een ruime sortering koffie/espressomachines. Ook voor de complete inrichting van uw woning kunt u bij Pieters terecht. Kasten en meubels worden volledig naar uw wensen gemaakt . Verder hebben we een grote collectie verlichting , wandbekleding en woondecoraties.

Pianore

Pianore – Play your Passion verbindt de liefde voor de piano en de vleugel met jouw talenten. Zonder zorgen en met veel plezier muziek maken op jouw muzikale ontdekkingsreis. Dat is nu voor iedereen mogelijk en bereikbaar.Wij zoeken samen de piano en de vleugel op die past bij jouw ambities. Dit kan met lage maandelijkse bedragen, inclusief het onderhoud. Dus geen onverwachte en grote uitgaven maar direct gaan spelen en genieten van de ontdekking van en met jouw piano of vleugel. Met onze jarenlange ervaring weten wij wat er mogelijk is en krijg je een vakkundig en enthousiast advies.In je studiekamer, in de woonkamer of op een bijzondere plek in je huis wordt de ruimte gevuld met de warme klanken die jouw spel voortbrengt. Geef de ruimte aan je eigen talenten en deel je enthousiasme voor de piano met jouw muziek.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en win!

Blijf iedere week op de hoogte van het laatste woonnieuws, trends, exclusieve
designartikelen, exposities én over alle ontwikkelingen rondom de Excellent Beurs.