CinemaDream | Home Cinema Specialist

CinemaDream Home Cinema Specialist is begrip voor film-en muziekliefhebbers. Wij zijn een specialistisch bedrijf in het (turn-key) realiseren van privé-bioscopen. Onze doelen zijn om onze klanten de ultieme beleving te garanderen en films en muziek te laten beleven zoals ze door de makers bedoeld zijn. Bij CinemaDream staat de emotie en beleving als product voorop. De door ons met veel aandacht samengestelde hoogwaardige systemen, waarbij aan dacht voor detail zorgen voor het ultieme eindresultaat.

CinemaDream is de enige THX gecertificeerde professional op dit gebied in Nederland. Deze THX certificering CinemaDream Home Cinema Specialist is begrip voor film-en muziekliefhebbers. Wij zijn een specialistisch bedrijf in het (turn-key) realiseren van privé-bioscopen. Onze doelen zijn om onze klanten de ultieme beleving te garanderen en films en muziek te laten beleven zoals ze door de makers bedoeld zijn. Bij CinemaDream staat de emotie en beleving als product voorop. De door ons met veel aandacht samengestelde hoogwaardige systemen, waarbij aan dacht voor detail zorgen voor het ultieme eindresultaat.

CinemaDream is de enige THX gecertificeerde professional op dit gebied in Nederland. Deze THX certificering geeft u de zekerheid dat wij altijd "state of the art" technieken inzetten bij het realiseren van uw thuisbioscoop. Het THX keurmerk is voor u een garantie dat u bij ons in goede handen bent. Heeft u een vraag; wilt u meer informatie over onze diensten en wilt u een vrijblijvende demonstratie in ons Experience Center? Stuur ons dan een berichtje via onze home page of via het contactformulier.

« terug naar het overzicht

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en win!

Blijf iedere week op de hoogte van het laatste woonnieuws, trends, exclusieve
designartikelen, exposities én over alle ontwikkelingen rondom de Excellent Beurs.