GER VOS, SOCIETY ZANGER ÉN ENTERTAINER VAN WERELDFORMAAT

Ger Vos, geboren in Rotterdam, woont al 33 jaar in Brielle. Reist de hele wereld rond als society zanger én zakenman en treedt op met de top van de muzikale entertainmentindustrie. Gelooft in "Wie goed doet, goed ontmoet”.
 

Ger Vos kom je in Nederland niet vaak tegen op affiches bij theaters en concertzalen. Zijn werkterrein ligt voornamelijk in het buitenland zoals Azië, Monaco, Oostenrijk, Marbella, Zwitserland en binnenkort Jakarta. Eén keer per jaar, dit jaar op 27 november a.s., geeft Ger een groot concert in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam onder begeleiding van het orkest van Guido’s Orchestra, bekend van dé Symphonica in Rosso concerten met onder andere Diana Ross, Lionel Richie en natuurlijk Marco Borsato.

Ger heeft zijn carričre te danken aan een combinatie van zijn zangkwaliteiten en zijn ondernemersgeest. ‘Door mijn zangcarričre te combineren met ondernemen, kan ik in samenwerking met mijn eigen team de opdrachtgevers precies bieden wat zij graag willen. Mijn vaste overtuiging is dat je met delen en samenwerken tot de beste resultaten komt.’

BRIELLE

Ondanks zijn wereldwijde succes heeft Ger zijn huis aan de Brielse haven nooit ingeruild voor een villa ergens op de wereld. ‘Altijd als ik Brielle binnenkom, ben ik weer blij dat ik thuis ben. Ik hou van het Brielse sfeertje en voel me gelukkig als ik op mijn Vespa in het zonnetje door Brielle rijd. Ik besef heel goed dat het fantastisch is wat ik kan doen. Ik heb mijn jeugddromen verwezenlijkt. De onbegrensde mogelijkheden zitten in mezelf.’ Ambities? Daar ben ik niet mee bezig. Ik streef naar een gezond en gelukkig leven met alleen maar lieve mensen om me heen. Gezond blijven en genieten van het leven is het allerbelangrijkste.

DE KENNISSENCLUB

Ger is mede-oprichter en bedenker van een van de meest vooraanstaande businessclubs, de Kennissenclub. Het logo is een vosje. Ieder lid ontvangt een gouden vosje om te benadrukken dat ieder lid bijzonder is. Door zakendoen te combineren met muziek, kan ik nog steeds kwaliteit uitbrengen. Ik hou van het ouderwetse volle geluid en werk daarom ook alleen met mijn eigen mensen. Dat kost geld maar de kwaliteit blijft gewaarborgd.

WAT MIJN OPTREDENS ZO UNIEK MAKEN?

Geen idee! Ik ben gewoon wie ik ben en laat het altijd maar gebeuren. We nemen het moment en er gebeurt altijd wel iets bijzonders, als je er maar voor open staat en het moment ziet en durft te pakken. Ik ben dan ook multimiljonair in mooie momenten!

Ger Vos moet je beleven! Website: www.gervos.com


« terug naar het overzicht

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en win!

Blijf iedere week op de hoogte van het laatste woonnieuws, trends, exclusieve
designartikelen, exposities én over alle ontwikkelingen rondom de Excellent Beurs.