Nieuwsoverzicht

De EXCELLENT woonbeurs van donderdag 25 t/m zondag 28 oktober 2018

EXCELLENT woonbeurs Rotterdam Ahoy, het vier dagen durende high end event wat weer plaats gaat vinden van donderdag 25 t/m zondag 28 oktober 2018.
Tijdens deze vier dagen kunt u genieten van het ruime aanbod van wonen & lifestyle, daarnaast zijn er op alle beursdagen modeshows en kunt u op verschillende plekken genieten van culinaire hoogstandjes met live muziek.
Wij heten u van harte welkom op de EXCELLENT woonbeurs!


EXCELLENT woonbeurs ingang Hal 1

De EXCELLENT woonbeurs vindt plaats in Rotterdam Ahoy Hal 1. Ingang via de hoofdingang van Ahoy. Wij heten u nu al van harte welkom en wensen u een prettige beursdag.

Dresscode tijdens openingsavond SMART CASUAL

Een begrip waar iedereen zijn of haar eigen invulling aan kan geven. De stijl zit tussen formeel en informeel in, uiteraard alles wat elegant, trendy en flitsend is. www.dresscode.nl

Alle specialisten uit de interieur- en kunstwereld

Alle specialisten uit de interieurwereld en luxe branche zijn op de EXCELLENT woonbeurs onderverdeeld binnen verschillende pijlers. Kunst is daar één van. Toonaangevende galerieŽn uit Nederland tonen er verschillende prachtstukken. Deel uw visie en passie met gelijkgestemden, die net zo enthousiast zijn als u en het goede gesprek over interieur en kunst en de makers ervan nooit schuwen.

Second Home

Een tweede woning is, vanzelfsprekend, een hele investering. Het is echter wel een investering die op den duur geld waard is! Maar hoe levert zo'n grote aankoop u geld op? Het rendement bij aanschaf van een tweede woning ligt vele malen hoger dan het rendement bij uw bank. Dit maakt een tweede woning nog meer de moeite waard. Kom hier alles over te weten op de EXCELLENT woonbeurs!

Sfeerimpressie EXCELLENT woonbeurs 2017

Na de succesvolle EXCELLENT beurs van 2017 zijn we alweer hard bezig met de voorbereidingen van 2018.

De dagen vlogen voorbij vol gezelligheid en vooral veel inspiratie. Van mooie muziek tot meeslepende modeshows. Aan entertainment geen gebrek! Daarnaast kon je ook terecht voor oa. het uitkiezen van een nieuwe keuken, interieurinrichting, mooi buitenzwembad  en werden de nieuwste auto's gepresenteerd, het was allemaal te vinden op de EXCELLENT wonen en leven beurs.

 2018 Lustrum

Volgend jaar zal het een speciaal event worden aangezien het een lustrumjaar is. De 5e editie zal plaatsvinden en dit moet gevierd worden!

Nog een kleine sfeerimpressie van de dagen.Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en win!

Blijf iedere week op de hoogte van het laatste woonnieuws, trends, exclusieve
designartikelen, exposities én over alle ontwikkelingen rondom de Excellent Beurs.