Nieuwsoverzicht

Excellent Woonbeurs Rotterdam Ahoy

Design Fair EXCELLENT WOONBEURS 14-17 Sept, 2017 in Ahoy Rotterdam

We zijn druk bezig met alle voorbereidingen omtrent de alweer 4e Excellent Woonbeurs in Ahoy.

De mooiste bedrijven op interieurgebied laten de nieuwste trends zien en ook het entertainment is geregeld met een zeer speciaal gastoptreden, die we toch nog even geheim houden!

Alles onder het genot van culinaire hapjes en natuurlijk lekkere wijn.

 

Let op dat u op tijd uw tickets besteld, want het gaat echt stormlopen!

🔽Koop uw Early Bird Ticket

bestel hier uw ticketsEXCELLENT woonbeurs Rotterdam Ahoy 2017

Noteer alvast in uw agenda!
De EXCELLENT woonbeurs Rotterdam Ahoy 2017 vindt plaats op donderdag 14 september tot en met zondag 17 september.Tijdens deze beurs editie kunt u nog meer entertainment, meer exclusieve stands en een business borrel op vrijdag verwachten.U wordt op de hoogte gehouden via onze nieuwsbrieven.

EXCELLENT woonbeurs ingang Hal 1

De EXCELLENT woonbeurs vindt plaats in Rotterdam Ahoy Hal 1. Ingang via de hoofdingang van Ahoy. Wij heten u nu al van harte welkom en wensen u een prettige beursdag.

EXCELLENT optreden van Romy Monteiro


Tijdens de openingsavond in 2016 heeft Romy Monteiro een geweldig optreden verzorgd. De zangeres die in The Voice 2014 opzien baarde en doorbrak. Ze maakte in 2015 haar debuut als musicalster in de musical The Bodyguard waarin ze de hoofdrol speelt.Wie er 14 september 2017 op de openingsavond komt optreden blijft nog even een verrassing maar u kunt ervan uitgaan dat dit net zo spetterend zal zijn als het optreden van Romy.

Dresscode tijdens openingsavond SMART CASUAL

Een begrip waar iedereen zijn of haar eigen invulling aan kan geven. De stijl zit tussen formeel en informeel in, uiteraard alles wat elegant, trendy en flitsend is. www.dresscode.nl

Alle specialisten uit de interieur- en kunstwereld

Alle specialisten uit de interieurwereld en luxe branche zijn op de EXCELLENT woonbeurs onderverdeeld binnen verschillende pijlers. Kunst is daar één van. Toonaangevende galerieŽn uit Nederland tonen er verschillende prachtstukken. Deel uw visie en passie met gelijkgestemden, die net zo enthousiast zijn als u en het goede gesprek over interieur en kunst en de makers ervan nooit schuwen.

Second Home

Een tweede woning is, vanzelfsprekend, een hele investering. Het is echter wel een investering die op den duur geld waard is! Maar hoe levert zo'n grote aankoop u geld op? Het rendement bij aanschaf van een tweede woning ligt vele malen hoger dan het rendement bij uw bank. Dit maakt een tweede woning nog meer de moeite waard. Kom hier alles over te weten op de EXCELLENT woonbeurs!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en win!

Blijf iedere week op de hoogte van het laatste woonnieuws, trends, exclusieve
designartikelen, exposities én over alle ontwikkelingen rondom de Excellent Beurs.