Nieuwsoverzicht

Sfeerimpressie EXCELLENT woonbeurs 2017

Na de succesvolle EXCELLENT beurs van 2017 zijn we alweer hard bezig met de voorbereidingen van 2018.

De dagen vlogen voorbij vol gezelligheid en vooral veel inspiratie. Van mooie muziek tot meeslepende modeshows. Aan entertainment geen gebrek! Daarnaast kon je ook terecht voor oa. het uitkiezen van een nieuwe keuken, interieurinrichting, mooi buitenzwembad  en werden de nieuwste auto's gepresenteerd, het was allemaal te vinden op de EXCELLENT wonen en leven beurs.

 2018 Lustrum

Volgend jaar zal het een speciaal event worden aangezien het een lustrumjaar is. De 5e editie zal plaatsvinden en dit moet gevierd worden!

Nog een kleine sfeerimpressie van de dagen.De EXCELLENT woonbeurs gaat bijna van start!

EXCELLENT woonbeurs, het vier dagen durende high end event, gaat bijna van start.
Tijdens deze vier dagen kunt u genieten van het ruime aanbod van wonen & lifestyle, daarnaast zijn er op alle beursdagen twee modeshows en kunt u op verschillende plekken genieten van culinaire hoogstandjes met live muziek.
De tickets voor dit woon & lifestyle event zijn via de site Excellentwoonbeurs.nl te bestellen.
Wij heten u van harte welkom op de EXCELLENT woonbeurs.

PROGRAMMA

Donderdag openingsavond 14 september (20.00-24.00u):

*Vele live optredens van o.a. Dual Jam DJ Grand vleugel met Sander Tournier en violist.

 

*Modeshows door Jerry Luxenburg van SalonŤ delle Moda, die de collectie toont van designer Jelena Dimitrijevic (ServiŽ), begeleid door zangeres Zoe en Trommelband.


*Schmidt Zeevis verzorgt op alle beursdagen de meest heerlijke visgerechten. U kunt de VIP tickets             bestellen via de site EXCELLENT woonbeurs.


    -Donderdag 14 september, inclusief diner van Schmidt Zeevis en drankenarrangement: € 100,-

    -Vrijdag 15, zaterdag 16, zondag 17 september: VIP-arrangement, inclusief diner van Schmidt Zeevis en           drankenarrangement: € 75

 

Vrijdag business Day 15 september (14.00-22.00u):

*Live vanaf de beursvloer in Ahoy, BNR radio met Wilfred Genee Ďde journalistieke vrijdagmiddagborrel van Nederlandí. Een netwerkevenement waar omstanders  kunnen meekijken en luisteren. Nodig uw klanten en relaties uit en beleef een unieke radio-ervaring!

 

*Live optredens van Dual Jam DJ Grand vleugel met Sander Tournier.

 

*2 modeshows van SalonŤ della Moda, de collectie van Caroline Bouvier (Frankrijk) en Josh Santana (BraziliŽ) Josh Santana wordt begeleid door Pianist Shailendra Bhoelai.

 

*Ook zijn natuurlijk de culinaire gerechten van Schmidt Zeevis weer te bestellen; kaarten hiervoor zijn te bestellen via de site: VIP-arrangement, inclusief diner van Schmidt Zeevis en drank: € 75.

 

Zaterdag 16 september (12.00-19.00u):

*  Break-dance act Group en de modeshows van designer Zouhair Benkabbou (Marokko) en Monica Creations (Congo)

 

*  Live optredens van Dual Jam DJ Grand vleugel met Sander Tournier

 

*Schmidt Zeevis verzorgt weer de heerlijke visgerechten met kreeft als meest bepalende ingrediŽnt.

 

Zondag 17 september (12.00-18.00):

*Schmidt Zeevis  verzorgt weer de heerlijke visgerechten met kreeft als meest bepalende ingrediŽnt.

 

*Live optredens van o.a. Dual Jam DJ Grand vleugel met Sander Tournier.

 

*2 modeshows: van designer Marina Klimchuk (Ukraine) en Anna Semionenko (Rusland) Zij worden begeleid door Shauntell Baumgard op viool.Excellent Woonbeurs Rotterdam Ahoy

EXCELLENT WOONBEURS 14-17 Sept, 2017 in Ahoy Rotterdam

We zijn druk bezig met alle voorbereidingen omtrent de alweer 4e Excellent Woonbeurs in Ahoy.

De mooiste bedrijven op interieurgebied laten de nieuwste trends zien en ook het entertainment is geregeld met een zeer speciaal gastoptreden, die we toch nog even geheim houden!

Alles onder het genot van culinaire hapjes en natuurlijk lekkere wijn.

 

Let op dat u op tijd uw tickets besteld, want het gaat echt stormlopen!

🔽Koop uw Early Bird Ticket

bestel hier uw ticketsEXCELLENT woonbeurs Rotterdam Ahoy 2017

Noteer alvast in uw agenda!
De EXCELLENT woonbeurs Rotterdam Ahoy 2017 vindt plaats op donderdag 14 september tot en met zondag 17 september.Tijdens deze beurs editie kunt u nog meer entertainment, meer exclusieve stands en een business borrel op vrijdag verwachten.U wordt op de hoogte gehouden via onze nieuwsbrieven.

EXCELLENT woonbeurs ingang Hal 1

De EXCELLENT woonbeurs vindt plaats in Rotterdam Ahoy Hal 1. Ingang via de hoofdingang van Ahoy. Wij heten u nu al van harte welkom en wensen u een prettige beursdag.

EXCELLENT optreden van Romy Monteiro


Tijdens de openingsavond in 2016 heeft Romy Monteiro een geweldig optreden verzorgd. De zangeres die in The Voice 2014 opzien baarde en doorbrak. Ze maakte in 2015 haar debuut als musicalster in de musical The Bodyguard waarin ze de hoofdrol speelt.Wie er 14 september 2017 op de openingsavond komt optreden blijft nog even een verrassing maar u kunt ervan uitgaan dat dit net zo spetterend zal zijn als het optreden van Romy.

Dresscode tijdens openingsavond SMART CASUAL

Een begrip waar iedereen zijn of haar eigen invulling aan kan geven. De stijl zit tussen formeel en informeel in, uiteraard alles wat elegant, trendy en flitsend is. www.dresscode.nl

Alle specialisten uit de interieur- en kunstwereld

Alle specialisten uit de interieurwereld en luxe branche zijn op de EXCELLENT woonbeurs onderverdeeld binnen verschillende pijlers. Kunst is daar één van. Toonaangevende galerieŽn uit Nederland tonen er verschillende prachtstukken. Deel uw visie en passie met gelijkgestemden, die net zo enthousiast zijn als u en het goede gesprek over interieur en kunst en de makers ervan nooit schuwen.

Second Home

Een tweede woning is, vanzelfsprekend, een hele investering. Het is echter wel een investering die op den duur geld waard is! Maar hoe levert zo'n grote aankoop u geld op? Het rendement bij aanschaf van een tweede woning ligt vele malen hoger dan het rendement bij uw bank. Dit maakt een tweede woning nog meer de moeite waard. Kom hier alles over te weten op de EXCELLENT woonbeurs!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en win!

Blijf iedere week op de hoogte van het laatste woonnieuws, trends, exclusieve
designartikelen, exposities én over alle ontwikkelingen rondom de Excellent Beurs.