Bereikbaarheid en locatie

Rotterdam Ahoy is centraal gelegen en ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Ingang EXCELLENT woonbeurs - Hoofdingang Ahoy hal 3-5 en 6

Rotterdam Ahoy
Postadres
T +31 [0]10 293 33 00
Ahoy-weg 10
Rotterdam Ahoy

3084 BA Rotterdam
Postbus 5106
Einfo@excellentmagazine.nl
Nederland
Nederland
Iwww.ahoy.nl

» Klik hier om naar de routekaart te gaanParkeergelegenheid

Bij Rotterdam Ahoy zijn er verschillende mogelijkheden om te parkeren. Ten eerste heeft Rotterdam Ahoy haar eigen parkeerterrein. Op dit terrein kunnen ongeveer 2000 auto’s parkeren. Het dagtarief van de parkeerplaats bedraagt € 13,00. Voordat u parkeert betaalt u dit bedrag door middel van creditcard, pinpas of contant geld. U kunt vervolgens op elk tijdstip van de dag uw auto weer uitrijden. Om te voorkomen dat de parkeerplaats vol is kunt u zich verzekeren van een plaats door vooraf een parkeerticket te kopen voor € 17,50. Dit kan via de website van Ahoy. U kunt ook parkeren in de overdekte parkeergarage Zuidplein Rotterdam. Deze parkeergarage is 5 minuten lopen naar Rotterdam Ahoy. De doorrijhoogte is 1.90 meter en er zijn 1.400 parkeerplaatsen beschikbaar.
Zie voor meer informatie: www.ahoy.nl/over-ahoy/routebeschrijving/parkeren


Openbaar vervoer

Rotterdam Ahoy is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich het metro- en busstation Zuidplein. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kijkt u op www.9292ov.nl en www.ret.nl. Houd er wel rekening mee dat u een OV-chipkaart nodig heeft in het Rotterdamse openbaar vervoer. Een los kaartje met twee metroreizen koopt u eenvoudig bij de ingang van de metro.


Per auto

Rotterdam Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Met de auto neemt u op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en kunt u verder de borden Ahoy volgen.

Vanuit de richting Amsterdam/Den Haag

U houdt de A4 aan tot Den Haag. U volgt dan de A13 richting Rotterdam en daarna de A20 richting Utrecht. Op de A20 neemt u de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de van Brienenoordbrug kiest u voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let u op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit de richting Utrecht 

U houdt de A12 aan tot Gouda. U volgt dan de A20 richting Rotterdam. Op de A20 neemt u de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de van Brienenoordbrug kiest u voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let u op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit richting Dordrecht/Breda

U houdt de A16 aan richting Rotterdam. Op de A16 kiest u voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let u op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit richting Zeeland/RoosendaalU houdt de A29 aan richting Rotterdam.

U rijdt de A29 helemaal uit, de richting Ahoy staat al aangegeven. Daarna let u op de borden met de aanduiding: Ahoy.Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en win!

Blijf iedere week op de hoogte van het laatste woonnieuws, trends, exclusieve
designartikelen, exposities én over alle ontwikkelingen rondom de Excellent Beurs.